כאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

23/10/2013 | 19:59 | מאת: מיטל

שלום אני בת 29 ומחזה שנים אני סובלת מכאבי ראש חזקים שאפילו להניח את הראש על הכרית כואב לי ומלווים בסחרחורת ובחילות ותמיד שכואב לי הראש בצוואר שלי כואב.בעבר עשיתי פיזיותרפיה וזה עיקל עליי. אני אמא לשניים וממש קשה לי לתפקד ככה.עשיתי בדיקות דם הכל תקין אני גם עושה ספורט ואוכלת נכון. אשמח להכוונה

25/10/2013 | 06:11 | מאת: עודד גבע

שלום לך, בקשי להיבדק אצל נוירולוג, אולי זו מיגרנה? ייתכן גם שיש לחץ כלשהוא בחוליה זו או אחרת בגב או בצוואר. חפשי מטפל קרניוסקראל באזור מגורייך וייטב לך. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש