קרניו סקאל.

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

28/06/2013 | 00:53 | מאת: ש.

שלום עודד. קראתי באתר שלך ומאד התרשמתי.רציתי לשאול שאלה שמעסיקה אותי. לפני 10 חודשים קיבלתי מכה חזקה מאד בראש, מהקיר שליד המיטה. באתי לשכב על המיטה והייתי במקום לא נכון קרוב מידי לקיר העפתי את הראש בחזקה למקום שחשבתי שהוא הכרית, שבעצם היה הקיר. מאז חיי השתנו 180 מעלות. כאבי חזקים מאד בראש בגב שמגברים עם הליכה ועמידה , בערך 5 חודשים לא הלכתי 10 דק אפילו.. חיי הושבתו. עד שגילתי את הטיפול קרניו סקאל מאז התחיל להשתפר. חזרתי להליכות אבל עוד לא לתפקוד רגיל. על רקע המכה אני עוברת עוד כמה מתחים גדולים בחיי. השאלה שלי היא: האם עוצמת הכאב והזמן שנשאר זה בגלל המכה? או בגלל המתחים שלא הפשרו להחלים? או רק בגלל המתחים? תודה מראש על ההתיחסות . אגב התכתבנו כבר כמה הודעות למטה.

28/06/2013 | 08:12 | מאת: עודד גבע

שלום לך, כאבים, ובמיוחד חזקים, יכולים להימשך זמן רב. ראשך עבר טראומה ולוקח לו זמן לרפא את עצמו. טבעי שמתחים מתלווים לתהליך הריפוי אך אל תתני להם לשלוט בך והם יחלפו גם כן. טוב שפנית לטיפול קרניו סקראל. בהצלחה.

28/06/2013 | 12:35 | מאת: ש

שאלתי אם מכה כזאת מצדיקה כאבים ברמה כזאת? או שהכאבים הם בגלל מתחים (שלא קשורים למכה)שהיו ברקע?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש