הרגשת עקציצות בגוף

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

02/05/2013 | 01:54 | מאת: ראוה

מזה יומים אני מרגישה עקצוצים בגוף זאת הרגשה לכמה שניות וזה חולף! אבל זה מטריד וכאוב,בנוסף כאב לי הראש הרבה בערב אבל איני מסוגלת להחליט אם זה קשור או סתם ממכה קטנה מכדורגל. בכל מקרה מה עליי לעשות? אני יכולה להגיד בוודאות זה התחיל להופיע לי פעם בשבוע/שבועיים או לפעמים חודש,כשהתפתחה אצלי אלרגיה ל3 סוגי תרופות זה קרה בינואר האלרחגה חלפה אחרי שבועיים וזה המשיך להופיע פעם ב כשמגרד לי בגוף,וכרגע זה הופיע לי שוב,האם זה קשור? אשמח לתשובה בהקדם,אני מאוד מודאגת, אני בת 20.

02/05/2013 | 09:23 | מאת: עודד גבע

שלום לך, זה בהחלט יכול להיות תוצאה של האלרגיה. בכל מקרה, לא נראה לי כרגע כל מקום לדאגה. זה זמני וזה יכול לחלוף מאליו. אם לא יחלוף פני שנית לרופא שרשם לך את התרופה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש