כאב צוואר וכתפיים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

04/03/2013 | 18:33 | מאת: אודי

אני בן 30 עושה הליכות וריצה כל יום במשך שעה.בשבועיים האחרונים התחיל לי כאב צוואר וכתפיים ולפעמים גב עליון בבוקר שאחרי האימון..בהתחלה חשבתי שהצוואר נתפס מהקור אבל כבר שבועיים שאני ככה אם כי איך שהתחיל הכאב הפסקתי את האימון..כרגע יש לי כאב קל עם סחרחורת ורעש מוזר מהצוואר בעיקר בבוקר ואחר כך משתפר..האם אני יכול לחזור לפעילות רגילה או שמעצם האימון קרה ומה כדאי לעשות? תודה

05/03/2013 | 08:40 | מאת: עודד גבע

שלום לך, כנראה התאמצת קצת מעל הרצוי לך וגופך אומר לך זאת. תן לו מנוחה, חמם את המקום ובקש ממישהו שיעסה לך אותו קלות. סביר להניח כי הכאב יחלוף מאליו. גם מהרחש בצוואר אל תתרגש. אלה רצועות שכנראה נמתחו קצת יתר על המידה. גם זה יחלוף. אם תוך חודש לא יהיה שינוי חפש מעסה מקצועי או מטפל קרניוסקראל. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש