קליקים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

05/11/2012 | 09:47 | מאת: חן

שלום רב, אני 29 וכבר שנים סובלת מצוואר תפוס. עד שאני לא משחררת אותו בקליק וחייב להישמע קליק או כמה בבת אחת ,הוא לא משתחרר.התחושה מלווה אותי תמיד ,מרגישה אי נוחות וקשה לי להירגע ואף לישון.למה זה קרה ? האם זו מחלה איך לאבחן ולטפל? תודה:)

06/11/2012 | 06:59 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, נשמע כמו מתח קל בצוואר, אולי כתוצאה ממתח נפשי. לא להתרגש מזה יותר מידי. הקליקים האלה מאד לא בריאים. הם רק מזיקים. בקשי מחבר, חברה או כל אדם קרוב לעסות קצת את צווארך מידי פעם ודאגי לחמם קצת את המקום. זה ירפה את האזור.

12/11/2012 | 09:02 | מאת: חן

העיסוי של האיזור אמנם עוזר זמני ,אבל מספיק שאני אתאמץ מעט ואעבוד בתנוחה אחת מתמשכת ואז אני שוב מרגישה כאב בצוואר ובכתפיים ואפילו חשמל עצבי כזה. ממה זה נובע? אולי אני חולה במשהו?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש