כאבי צוואר , ראש וסחרחורות

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

05/07/2012 | 11:41 | מאת: דנה

שלום רב, לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים, כעת אני עם כאבי צוואר חזקים עם הקרנה לכאב ראש, כבדות בראש , קושי לקום מהמיטה, ובעיקר סחרחורות תחושת חוסר יציבות. כל הבדיקות של א.א.ג. + נורולוג תקינות. מה עלי לעשות, אני ממש סובלת מדי יום, כל הגב תפוס וכאב בעמוד שידרה. אשמח לתשובה מהירה.

07/07/2012 | 07:17 | מאת: עודד גבע

שלום לך, טיפול קרניוסקראל יכול להועיל לך מאד כי הוא מטפל במערכת כולה לא רק מקומית. בהצלחה.

22/07/2012 | 08:52 | מאת: תומר אור

הי דנה, למרות שתלונתך היא פיזית לחלוטין, אני, מנסיוני, רואה שיפור מדהים גב בכאבי הגב והצוואר וגם ברמת השינה של אנשים שנמצאים במצב דומה לשלך. השילוב בין הפיזי המדוייק להילינג הוא כמו קסם ומביא לשינוי מהיר גם בפיזי וגם ברגשי. ימים רגועים וקרירים תומר

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש