ילד בן 11 עם מיגרנה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/07/2012 | 15:22 | מאת: רון

שלום רב, בני בן ה-11 נוטה להתקפי מיגרנה עד כדי הקאות. לאחר בירור אצל נוירולוג הסתבר כי זוהי בעיה תורשתית (גם אני סבלתי מכך מגיל צעיר) ואין הרבה מה לעשות. הייתי מעוניינת לדעת בכל זאת, כיצד ניתן להפחית את תדירות המיגרנות ומה לעשות בזמן התקף שכזה? תודה

02/07/2012 | 06:26 | מאת: עודד גבע

שלום לך, אין טיפולים מיידיים יעילים אך אפשר להקל את עוצמת הכאבים ואולי אף את תדירותם בטיפולי קרניוסקראל, דיקור סיני ואולי אף תזונה והומיאופתיה. בהצלחה.

20/01/2013 | 15:57 | מאת: סובלת ממיגרנות 32 שנה

יש כדורים שמעלימים את המיגרנה תוך שעה בערך.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש