טיפול בשיטת קרניו סקארלית

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

23/03/2007 | 12:00 | מאת: חמדה

כאחת שסובלת מכאב כרוני מתמשך (8 שנים) כתוצאה מפריצת דיסק ולאחר ניתוח כבר וניסתה את כל השיטות הקיימות .רציתי לדעת האם השיטה הזו אכן מוכחת על חולים מהסוג שלי ? מה עושים בשיטה זו? ואם יש חולים שמשתתפים בפורום הסובלים מפריצת דיסק ניסו והצליחו שישלחו לי מייל.

24/03/2007 | 10:46 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, חמדה, כדי לקבל הסבר ממצה על הטיפול, את מוזמנת לבקר באתר איזונים שכתובתו: www.izunim.com ממנו תוכלי ללמוד רבות על דרך הטיפול, יעדיה והישגיה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש