כאבי ראש חזקים ומתמשכים בעורף ומעליו

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

17/02/2012 | 12:51 | מאת: ירדן

שלום, ביום שלישי התחיל לי כאב ראש חזק בחלקו האחורי של הראש באמצע אימון גופני. הכאבים התרככו עם הזמן ולמחרת קמתי נטול כאבי ראש לחלוטין. אתמול (חמישי) חזר כאב הראש בעקבות אימון נוסף ונשאר עד עכשיו. אני שותה מים בלי הפסקה ואף התדרדרתי לאופטלגין אך הכאבים לא עוברים. חיפשתי על התופעה ומצאתי כי כאבים באחורי הראש עלולים להיגרם ע"י לחץ דם גבוהה, ביום רביעי תרמתי דם ונקבע כי לחץ הדם שלי תקין. תודה מראש..

18/02/2012 | 08:25 | מאת: עודד גבע

שלום רב, יש סוגים שונים של כאבי ראש. אינני יודע איזה מהם אתה חש. ייתכן ויש קשר למאמץ הגופני. נסה להקל קצת בנטל המאמץ וראה מה קורה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש