כאבי צוואר וראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

14/02/2012 | 07:10 | מאת: שי

היי בבדיקת סיטי נמצא בלט דיסקc6 בemg נמצא נזק שורשי בc6 וc8 אני סובל מכאבי צוואר וזרמים בראש ותחושת זרמים ביידים תחושות לא נעימות הייתי בדיקור סיני לקחתי כדורים נורופן ואופטלגין וכלום לא עוזר כמו כן מהכאב בראש ישנה תופעה של דמעות בעיניים אשמח לתשובה ודרכי טיפול תודה מקרב לב

14/02/2012 | 08:22 | מאת: עודד גבע

שלום רב, התופעות שאתה מתאר אופיניות ללחץ על שורשי העצבים בעמוד השדרה. לכן משככי כאבים וגם דיקור לא יועילו כי לא יטפלו בבעיה מהשורש. מומלץ טיפול קרניוסקראל שמטפל בדיוק במקרים שכאלה והוא יעיל מאד. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש