כאבי גב ואישיאס

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/02/2012 | 08:08 | מאת: יוסף

שלום, הציעו לי טפול באמצעות קינזיולוגיה טייפינג . ברצוני לברר האם שיטה זו יעילה , מניסיונך מה מספר הטיפולים עד להחלמה ומה עלות ממוצעת לטיפול שכזה. בתודה מראש י.ר

01/02/2012 | 10:15 | מאת: עודד גבע

שלום לך, יעילות טיפול היא דבר אינדיבידואלי. מה שעוזר לאחד לא בהכרח עוזר לאחר. גם משך הטיפול תלוי בתגובת הגוף לטיפול. בהצלחה.

01/02/2012 | 10:52 | מאת: יוסף

עודד , תודה על תשובתך , אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת באם אתה מכיר את שיטת קינזיולוגיה טייפינג ומה דעתך עליה בתודה מראש י.ר

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש