כאבי ראש לאחר לחץ נפשי

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

23/01/2012 | 12:07 | מאת: אלי

שלום עודד. לפני כארבע שנים סבלתי מלחץ נפשי שנמשך כשנה. הלחץ גרם לשרירי העורף, הגב והראש להיתפס בצורה קשה וחמורה. תפיסות זאת מנעה מדם לזרום לראש וגרמה לירידה משמעותית ביכולת החשיבה, הדימיון, הרגש ועוד. לאחר שהלחץ הנפשי נגמר התחילו השרירים לאט לאט להשתחרר. מאז (כשנתיים וחצי) השרירים משתחררים אצלי באיטיות ובהדרגה. עדיין קשה לי לחשוב, לדמיין, אך המצב בהרבה יותר טוב. ניסיתי נוירולוגים, מדקרים (כולל בראש), תזונאים ומעסים (טוינא ועיסוי רפואי), אך שום דבר לא גרם לשחרור מהיר יותר. האם בניסיון שלך ראית מקרים דומים שטיפול כלשהו זירז להם את השחרור? רב תודות.

24/01/2012 | 07:58 | מאת: עודד גבע

שלום רב, בהחלט כן. טיפול קרניוסקראל הוכיח את עצמו כיעיל ביותר במקרים כשלך. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש