גולגולת תינוק

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

19/11/2011 | 08:40 | מאת: נטע

שלום, האם ניתן לטפל בתינוקת בת חודש וחצי אשר יש חשש לסגירה מוקדמת של אחד התפרים בגולגולת (או עליה של אחד על השני)? תודה

19/11/2011 | 09:47 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, יש אפשרות לטפל אך ללא ערובה להצלחה, במיוחד כשהסיבה אינה ברורה עדיין. בברכה עודד.

19/11/2011 | 10:04 | מאת: נטע

עודד שלום, תודה על המענה המהיר. אני לא יודעת מה הסיבה ולא בטוח שנוכל לדעת. מה שכן עברתי ניתוח קיסרי חירום בהרדמה מלאה. אולי זה קשור. דבר נוסף, היא נולדה בשבוע 34 והיתה בפגיה שבועיים (למרות שנולדה במשקל סביר 2.370). אילו עוד סיבות יכולות להיות? כמה טיפולים יש לבצע ע"מ לראות הצלחה (אם יש סיכוי)? תודה נטע

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש