כאבי צוואר וגב עליון

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

15/10/2011 | 11:46 | מאת: סיגלית

שלום, אני סובלת מכאבים בצוואר ובגב העליון כבר ארבעה חודשים. הרופא נתן לי בהתחלה כדורים וכזה אל עזר נתן לי אנטיביוטיקה שונה ורק לאחר שגם זה לא עזר, עשה לי צילום ואמר שיש ניוון של החוליות ושלח אותי לפיזיוטרפיה. לאחר 8 טיפולים אני יכולה לאמר שזה כלל לא עזר. לפעמים כואב יותר ולפעמים פחות אך הכאב לא נעלם. לפי כמה ימים הרמתי את האחיין שלי וזה כנראה מתח לי מאוד את הגב ועכשיו אני שוב עם כאבים קשים. האם אתה יכול להמליץ על טיפול שיכול לעזור לי? תודה

18/10/2011 | 06:15 | מאת: עודד גבע

שלום לך, נסי טיפול קרניוסקראל. הוא עדין ויעיל מאד במקרים כמו שלך. חג שמח.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש