כאבי צוואר וראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

08/09/2011 | 22:36 | מאת: שלום

שלום רב, מזה כחצי שנה הנני סובל ככל הנראה, מצוואר נוקשה, עם ותוך כדי קימה בבוקר utar מלווה אותי במשך כל שעות היום, (לדעתי עכב הרמה כבדה לקויה לפני כחצי שנה), לפי צילומים רגילים ובדיקות לא נימצא ממצא מיוחד, ולאחר טיפול פיזיותרפיה, (זרמים ועצות), המצב ללא שינוי משמעותי, והזמן לא עושה את שלו בעניין זה. ישנם כאבי ראש דחופים יותר ועקיצות ברקות ותוך כדי נגיעה באזור הראש וסירוק, שהבנתי שהם ככל הנראה עכב בעיית הצוואר. עניין זה מלווה אותי במשך כל שעות היום וחשוב לציין שאני בן 34 ומעולם לא סבלתי מהצוואר. אני חושש לבעיות מסוכנות אחרות שלא ניתגלו, כי לא נבדקו ביסודיות, מה רצוי לבדוק וכך לשלול, והאם הנך מכיר רופא אורתופדי מומלץ (קופ"ח המרכז)המתמחה לעניין ראש והצוואר שאוכל להתראות איתו. מה עושים במצב כזה? תודה מראש!!

02/10/2011 | 07:15 | מאת: עודד גבע

שלום לך, אין סיבה להיכנס לפאניקה. ייתכן והמצב הרבה יותר פשוט משנדמה לך. נסה טיפולים משלימים כגון קרניוסקראל או עיסויים עדינים לצוואר. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש