שלום, שאין שמש אני סובל

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

13/03/2011 | 00:46 | מאת: תודה רבה!

אם אין חשיפה ישירה של הגוף לקרני השמש הסימפטומים הם: הרגשה של ראש כבד, גוף מתקשה, שרירים כואבים, עייפות , סחרחורות, עצירות עוויתות וכאבים. חשיפה לשמש פותרת את כל התופעות כאילו לא היו: הגוף משתחרר , הכאב נעלם, השרירים הופכים לרכים וישנה הקלה והרגשה טובה. לאחר יומיים מהחשיפה כל התופעות הרעות הללו חוזרות. למה זה? במה מדובר ? אם יש יום קייצי עם הרבה אור אבל אין חשיפה של הגוף ממש לקרניים , זה לא יעלים את התופעות. זה נראה שיש איזהשהו חומר שנכנס לעבודה בחשיפה לשמש,שמשפיע בחיוב כזה. ובעל יכולת ריפוי. מה הוא ? הויטמין D לא חסר. והאור לא עוזר רק אם יש חשיפה של ממש. ויטמין D כל יום נלקח בטיפות 2000 יחידות, וזה בוודאות לא עושה את מה שהחשיפה לשמש עושה. התופעות יהיו עד החשיפה הבאה. מה שמפריע בעיקר זה העיוותים והלחץ בשרירים שאי אפשר לשחרר אותם ללא חשיפה לשמש. כלום לא יעזור אם אין חשיפה ישירה לשמש גם לא האור הכי חזק.

13/03/2011 | 08:40 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אני מציע לך לפנות תחילה לרופא פנימי או לדרמטולוג ואולי הם יפנו אותך לנוירולוג. בהצלחה.

13/03/2011 | 13:36 | מאת: תודה רבה!

האם זה דבר ידוע שחשיפה לשמש מחזקת את הגוף ? לא חסר ויטמין D בבדיקה. החשיפה לשמש פותרת את כל התופעות כאילו לא היו. הכל משתחרר ויש הקלה גדולה. לא ברור לי הדבר הזה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש