כאבי ראש וצוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

15/02/2011 | 22:46 | מאת: מ.מ

שלום , אני אמא לילדה בת 14.5 . היא סובלת מכאבי ראש בכל איזור הראש עד לצוואר . אין משכך כאבים שמרגיע וזה לא מפסיק במשך כל היום . זה כבר סיפור של 3 חודשים . האם יכול להיות בעיות בחוליות ? כירורפקט עשה סריקה במערכת העצבים ומצא לחץ על החוליות. האם כאבי הראש נובעים מהצוואר או להפך ?

16/02/2011 | 08:17 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, שתי האפשרויות קיימות אך הסבירות הגבוהה יותר היא שכאבי הראש נובעים ממקור צווארי, בד"כ חוליות. זה יכול להיות מפעילות גופנית לא נכונה, ישיבה ממושכת מול מחשב או חבלה.

16/02/2011 | 16:04 | מאת: מ.מ

היא עשתה CT ראש , זה יראה שם אם הכאב בא מהחוליות בצוואר? כיצד אפשר לטפל בזה אם זה מהצוואר?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש