כאבי צואר המקרינים לראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

30/12/2010 | 09:32 | מאת: מירב

שלום, אני בת 39 בדיקות כלליות מכל הסוגים תקינות לחלוטין. מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מכאבי צואר/גב כרוניים מהקימה בבוקר מהמיטה ועד השינה בלילה. בחודשים האחרונים התופעה הפכה להיות מטרידה עוד יותר כי הכאב מקרין לראש, מהעורף שכמות ועד לאחורי הראש ולפעמים מרכזו למעלה. בחודש יולי עברתי כמה טיפולי כירופרקטיקה שעזרו במידת מה והפסקתי כשהרגשתי הקלה ואני מצטערת על כך. אתה חושב שאני צריכה לפנות לנורולוג? יש סיכוי שזה משהו רציני אחר? אני הולכת בין אורתופדים שנותנים כדורים אבל הבעיה לא נפתרת.

30/12/2010 | 11:08 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אין סיבה נראית לעין לפנות לנוירולוג. אם עזר לך טיפול כירופרקטיקה פני שוב או נסי טיפול קרניוסקראל. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש