צוואר וכתף כואבים תפוסים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

13/11/2010 | 21:33 | מאת: סיוון

שלום . אני בת 19 מזה שבועיים אני סובלת מכאב בצוואר בצד שמאל ,לפי מה שניראה ניתפס הצוואר . כך אימי אומרת.. הכאבים חזקים ועכשיו ירדו קצת לכיוון הכתף,ממש כואב.. ניסיתי לשנות צורת שינה ,לא עזר.. הכאב בא והולך יום כן יומיים לא יומיים כן.. האם יכול להיות שזו דלקת?

14/11/2010 | 09:04 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, בגילך הצעיר זה יחלוף, מן הסתם, מאליו. אין צורך להתרגש מכך יתר על המידה. ייתכן שתתפתח במקום דלקת קלה אך גם זה לא נורא. דלקת אינה "מילה גסה" ואינה אלא תגובה של מערכת החיסון של הגוף. מה לעשות? אפשר לחמם מעט את המקום ולעסות קצת. זה יחלוף. אל דאגה! בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש