טיפול בהגואיפנזין לסובלים מפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

25/09/2010 | 19:55 | מאת: טאס

שלום רב וחג שמח, אישתו של אבי וחברתו של בני סובלות מפיברומיאלגיה. תוך כדי חקירת הנושא למדתי כי קיים טיפול באמצעות הגואיפנזין שמוביל אותו בארץ ד"ר קורלנד. להלן הקישור לאתר שלו: http://www.fibrokur.com/גואיפנזין/ אודה על קבלת התייחסות לטיפול בפיברומיאלגיה באמצעות הגואיפנזין.

26/09/2010 | 09:39 | מאת: עודד גבע

שלום רב, טיפול בגואיפנזין הוא טיפול סימפטומטי. הוא יכול להקל אך לא לפתור את הבעיה מהשורש, כי הגורמים למחלה אינם ברורים עדיין די צרכם. אם זה מקל כאבים מה טוב אך יש לזכור שזו התמכרות לתרופה עם כל תופעות הלוואי האפשריות. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש