כאבים כרונייים בצוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

19/09/2010 | 11:16 | מאת: שירה

שלום רב, אבי בן 59 והוא סובל לעיתים תכופות מכאבים כרונייים בצוואר ובעורף, כאשר מגיע כאב שכזה הוא מסתגר בחדרו ושוכב במיטה אפילו ימים שלמים ומשתמש בכרית כוסמת להקלה מפני הכאב. הטיפול הקונבציונאלי, התרופתי לשיכוך כאבים לא עוזר. לאחר בדיקות לא גילו אצלו שום דבר חריג. יש לציין כי הוא נקי ממחלת הסרטן כבר 3 שנים (מלנומה). הוא אינו נזקק לטיפול כימותרפי ולהחלמה לקח חיסונים ביד. אודה לך על תשובתך אנו אובדי אצות וחסרי יכולת לעזור לו לנוכח כאביו הבלתי נשלטים.

21/09/2010 | 06:47 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, ישנם מספר טיפולים שיכולים לסייע לאביך: דיקור סיני - להקלת הכאב בטווח המיידי-קצר. טיפול זה לא יפתור את הבעיה מהשורש. כירופרקטיקה - לפתרון הבעיה לטווח הארוך במידה ואין גם כאבי ראש כתוצאה מכך. קרניו סקראל - לפתרון הבעיה מהשורש, במיוחד אם היא מלווה גם בכאבי ראש. בהצלחה.

06/10/2010 | 13:51 | מאת: נורית

שלום, בתור אחת שסבלה מכאבים כרוניים קשים ביותר בצוואר ובכתפיים, הייתי ממליצה לך לבדוק את שיטת ספלטר (זו למעשה שיטת גרינברג עם תוספות). אשמח לתת לך פרטים נוספים, במידה ומתאים לך. נורית.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש