כאבי צואר וראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/08/2010 | 19:32 | מאת: הילה

לד,ר שלום, שמי הילה ולבתי בת 13.9 חודשים החלו לפני שבועיים בערך כאבי ראש אחוריים נוטה יותר לצואר וכאב כלפי מטה. עשיתי לה בדיקות דם שיצאו תקינות וכן בדיקת עיניים שיצא תקין.יש לציין שבתי כבר שנתיים בשומרי משקל וירדה כ- 14 קילו. כשאני לוחצת לה על העורף למטה היא חשה בכאבים וכן הראש (קצת מעל הצואר כלפי מעלה) כואב.הזמנתי טור לאורטופד. אבל עוד לא הייתי. בברכה הילה

02/08/2010 | 08:30 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, קודם כל לכי איתה לאורתופד ודרשי צילום של אזור הצוואר והחוליות הטורקליות העליונות, ולוא כדי לשלול פגיעה צווארית. אם לא יהיה לו כל ממצא פני לנוירולוג. אם גם לו לא יהיה כל ממצא את מוזמנת לפנות אלי שנית ואשמח לייעץ לך הלאה. בהצלחה והרבה בריאות לביתך.

14/09/2010 | 20:26 | מאת: ר

יש לי כאבי צואר שמקרין לי לראש בצד שמאל שמוצאי אותי מדעתי אני בת 43

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש