ח

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

09/05/2010 | 00:48 | מאת: חח

שלום עברתי תאונת דרכים קבלתי מקות בראש ובצוואר ובגב ובבטן ובכל הגופ בבית חולים עשו לי רנטגן ולא ראו שברים אבל נשארתי חודשים שבקושי זזה ממקומי עשו לי פיזתרפיה 5 חודשים אמרו שאני באמצע הטיפול אבל לא המשכתי אמרו שהשתפרתי שיפור חלקי ולתאונה יש 8 חודשים ויש אותו הכאבים וכשאני יושבת 5 דקות או הולכת מעל 5 דקות או יושנת הצוואר מאוד כואב והכאב עולה לראש ומרגישה בסחרחורת חזקה מאוד מאוד עם כאב בעינים אז מה אעשה?

09/05/2010 | 10:34 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, הדבר הכי חשוב כאן הוא קודם כל סבלנות. מתאורך עולה שזו היתה תאונה קשה למדי, וזה אומר שיקח זמן עד שהכאבים יחלפו. בכל מקרה כדאי לך להמשיך בפיזיותרפיה ואם יש באפשרותך אז להוסיף טיפול קרניו סקראל שיכול להועיל לך מאד. בהצלחה.

09/05/2010 | 15:24 | מאת: חח

שלום לך ותודה על התשובה נכון שהיתה התאונת קשה מאוד אני בת 20 ופספסתי מחיים שלי שנה על כאבים אבל למה הכאב הזה ? אני מפחדת שיש לי פריצת דיסק או משהו אחר בגלל הכאב שבצוואר ועולה לראש וגם העינים אז מה זה אומר כל הכאב הזה לפי דעתך ומה אעשה

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש