כאבי צוואר עזים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

12/04/2010 | 20:11 | מאת: עודד

שלום, מזה מספר ימים אני סובל מכאבי צוואר חזקים בהטיות מעלה,מטה, ימינה ושמאלה. ההרגשה היא שהכאב הוא מהחוליות התחתונות של הצוואר (או העליונות של הגב). בנוסף כאשר אני מניע את הראש לצדדים אני שומע מעין רעשים הבוקעים מהצוואר. במקביל לכך אני סובל מהרדמות ונמלול של החלק האחורי של יד ימין ושל האצבעות באותה יד. כל זה מלווה בשרירים תפוסים באזור השכמות, חשבתי שזה מקור הבעייה, אך מנסיון העבר הכאב חד יותר וכדורים להקלה על שרירים כדוגמת מוסקול- לא עובדים. האם הסימפטומים יכולים לנבוע מהשרירים התפוסים? או שאין מנוס מלפנות לאורתופד? תודה מראש

13/04/2010 | 08:18 | מאת: עודד גבע

שלום רב, הכאבים יכולים בהחלט לנבוע מהשרירים התפוסים. אם אתה יושב שעות מרובות על כיסא הקפד לקום מידי פעם ולשחרר את האגן ועמוד השדרה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש