כאב חד

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

14/03/2007 | 14:46 | מאת: שני

שלום רב, מאז המלחמה האחרונה אני חשה כאב כשאני מסובבת את הראש ,דוקר,חשבתי שמדובר בשרירים תפוסים בצוואר אבל הכאב לא עובר ,זה מתייחס רק לזוית מסוימת בסיבוב של הראש. הלכתי לבירור אצל נירולוג והוא לא איבחן בעיה נירולוגית ,כמו כן הרגשתי תחושה של הרדמות באזור התחתון של הראש. הוא יעץ לי לקחת קלונקס או קסאנקס על מנת להרגיע את האזור אבל אין לו אבחנה על מה מדובר. לאן ללכת ?למי לפנות?האם זה מצב מסוכן ? זה כבר הרבה זמן . (אין לי תופעות נוספות על מה שדיווחתי).

14/03/2007 | 16:20 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, שני, אל חשש! אין המצב מסוכן. מדובר כנראה בשרירים עמוקים תפוסים או בתנועה לא כל כך טובה שעשית, אך לא יותר מכך. ייתכן אף שזה תוצאה של מתח מזמן המלחמה. במקרה הגרוע יש אולי תזוזת מה של חוליה , וגם אם זה המקרה, הנזק הוא בר תיקון. כך שלא לדאוג יתר על המידה. אענה לך שנית לשאלתך הבאה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש