שאלת שרירים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

16/03/2010 | 16:18 | מאת: מפתחות 2

שלום וברכה! אני חולה כבר שלושה ימים בשפעת, ובקושי מסוגלת לצאת מהמיטה. מטבע הדברים כל השרירים והעצמות בגב כואבים ודואבים. ניסיתי לשים כרית קטנה בחלקו העליון של הגב התחתון, כדי לא להעמיס על הגב ולהעניק לו תמיכה שתשמר את צורתו הטבעית, אך זה בקושי עוזר. מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאבים? אילו תנוחות?

17/03/2010 | 10:59 | מאת: עודד גבע

שלום לך, כשחולים בשפעת יש כאבי שרירים. הכאבים אינם נובעים מתנוחה זו או אחרת, לכן אי אפשר להתגבר עליהם בשינוי תנוחה. אלה כאבים פנימיים כתוצאה מפעילות הוירוס והמערכת החיסונית, ולכן התרופה הטובה ביותר היא הסבלנות. עם חלוף השפעת יחלפו הכאבים. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש