גאב בצוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

13/03/2010 | 20:37 | מאת: רמי

אני סובל מגאבים בצוואר כשנה וחצי ולפני כחודש בניתי לאורטופד ולח אותי לעשות צילום CT והממצאים היו כך בC3-C4 בלט דיסקאלי אחורי אמצעי עם הסתיידות ולחץ מתון על קדמת השק התקאלי. וב C4-C5 בלט דיסקאלי אמצעי אחורי עם לחץ מתון על קדמת השק התקאלי . ובC5-C6 דיסק מוצר ללא בלט.זיזים קדמיים בולטים עם גישור ביניהם. השאלה שלי האם המצב שלי צריך ניתוח או לא האם זה יכול להיות כתותצאה מהעבודה כי אני עובד מלגזן וכל הזמן הצוואר מכוון כלבי אחורה עם נדנודים חזקים מבורות שנמצאים בחצר המפעל

14/03/2010 | 08:45 | מאת: עודד גבע

שלום לך, הכאבים יכולים בהחלט לנבוע מהעבודה שלך, כפי שאתה מתאר אותה. בשלב כזה אין, לדעתי, כל סיבה לעבור ניתוח, יש פתרונות טובים יותר ברפואה המשלימה כגון קרניו סקראל או כירופרקטיקה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש