מיגרנה כול יום

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

10/09/2009 | 22:06 | מאת: אסתי

שלום!!בזמן האחרון אני סובלת מאוד ממיגרנה,כבר כול יום במשך שבוע,שבוע וחצי,רציתי לדעת האם כדאי לקנות מבית מרקחת כדורים ללא מרשם,או ללכת לרופא בשביל מרשם לכדורים?מה ההבדל בין כדורים עם מרשם ובלי??מה כדאי?? תודה מראש אסתי

11/09/2009 | 08:59 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, האם את בטוחה שזו מיגרנה או שמא זהו כאב ראש? התשובה: אם זו פעם ראשונה התייחסי לכך כאל כאב ראש וקחי משככי כאבים שאינם דורשים מרשם רופא. אולם, אם זו אינה פעם ראשונה או שיש לך סימפטומים המשוייכים ספציפית למיגרנה, היוועצי ברופא המשפחה. בהצלחה.

11/09/2009 | 11:25 | מאת: אסתי

שלום!!לפני כמה שנים גם סבלתי הרבה מכאבי ראש אז הלכתי לנוירולוג ואמר לי שאני סובלת ממיגרנה,ועכשיו כנראה בגלל מתח ועצבים חזר לי המיגרנה,כאבי ראש חזקים,בחילות,רגישות לאור,ולריחות.רציתי לדעת,אם אני יקנה כדורים מבית מרקחת למיגרנה ללא מרשם רופא הכדורים יעזרו?או עדייף כדורים עם מרשם רופא?מה ההבדל?ומה עדייף?? תודה מראש סוף שבוע נעים אסתי

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש