מיגרנה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

06/09/2009 | 17:30 | מאת: שלי

אני סובלת כבר כשבועיים מכאבי ראש מאוד חזקים בצד השמאלי של הראש. רופא משפחה אבחן את זה כמיגרנה שהיא בהחלט סממן משפחתי אצלנו. לצערי כל טיפול שהוא הציע לא עזר, אם יש למישהו הצעה לטיפול אפילו אלטרנטיבי אשמח לשמוע.

07/09/2009 | 13:13 | מאת: עודד גבע

שלום לך, מיגרנה אינה תופעה החולפת כה מהר. אינני יודע מה הם הטיפולים שהוא הציע, אך יהיו אשר יהיו צריך לתת להם זמן. ברפואה המשלימה ניתן לטפל במספר שיטות ובהם דיקור, קרניו סקראל ורפלקסולוגיה. בהצלחה.

09/09/2009 | 06:37 | מאת: ענת

בתור בעלת ניסיון במיגרנות אשמח מאד לעזור לך בדרך שאני מתמודדת איתה. לפרטים: [email protected] בברכה ענת

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש