כאבי גב עזים בשכם

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

05/08/2009 | 10:47 | מאת: יבגני

שלום, מזה שבוע אמי סובלת מכאבי גב עזים. פעם הם באיזור השכם ומקרינים לצד ופעם בחוליות. באופן עקרוני יש לה בעיות בגב מזה שנים, כתולדה של המקצוע שלה- רופאת שיניים, היא יושבת תמיד רכונה מעל החולה. לפני שנה היו לה כאבים דומים אבל תרופות דוגמת אטופן עזרו וגם משחת אקסיפן. כעת כלום לא עוזר, בימים האחרונים יש החרפה. אם לפני יומיים הכאבים היו באזור החוליות היום יש כאבים שורפים מאוד בשכם שלא מגיבים כמעט לתרופות. אציין גם שלפני כחצי שנה היה לה גסטריטיס שהקרין כאבים לגב, אבל כרגע לא כואבת לה הבטן. בזמן הגסטריטיס - בחודש דצמבר נעשה סי טי בטן, אתמול עשינו רנטגן של ריאות ועמוד שדרה והכל תקין. ביקרנו אצל אורתופד. הוא אמר שתרופות לא אמורות לעזור כמעט ושצריך להתעזר בסבלנות אבל היא לא יכולה לתפקד עם כאבים כאלה והיא נוסעת לחו"ל עוד שבוע. על אילו תרופות למניעת כאבים את ממליץ? האם איו מנוס מזריקות? תודה

07/08/2009 | 11:53 | מאת: עודד גבע

שלום לך, מכיוון שאינני רופא אין בהסמכתי להמליץ על תרופה זו או אחרת. ישנן תרופות ללא מרשם רופא אותן תוכל לקנות ברשתות הפארם תוך התייעצות ברוקחים. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש