רציתי להמליץ על טיפול באפוס לכאבי בגב!

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

05/08/2009 | 02:41 | מאת: חן

רציתי להמליץ על טיפול באפוס אני סובל מזה שנים רבות מבעיות גב עברתי טיפולים ושום דבר לא עזר כרגע אני מטופל באפוס כשבועים וכבר מרגישים את השינוי הטיפול כלל לא כואב ללא חומרים, זריקות, ניתוחים או כל דבר אחר שאתם מכירים או אני לפחות ממליץ בחום להכנס לאתר לרשום פרטים וכבר יחזרו לספר לכם על זה http://www.wesell.co.il/click/wzTS5YrWfBJ75e8/mRbZnaXQUNS5m05/TswzTS5YrWfBJ75e8tS

05/08/2009 | 07:26 | מאת: עודד גבע

שלום, טיפול זה נועד לסובלים מכאבי גב כרוניים שאין כבר כל פתרון אחר למצבם. ברב המקרים אין צורך להגיע לטיפול זה שרק מטפל בסימפטומים ואינו פותר את הבעיה מהשורש.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש