כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

28/07/2009 | 13:51 | מאת: ענת

שלום לרופא, לפני חודש נתפס לי הצוואר ומאז אני סובלת מכאבים מהשכמה ועד הצוואר. אני מניקה תינוק בן חצי שנה ולעיתים רבות סוחבת התינוק בצד של הצוואר התפוס. רציתי לדעת מה הטיפול היעיל לכך (אני ישנה עם צעיף)שניתן לשלב עם ההנקה מהרפואה הקונבנציונלית או המשלימה. תודה רבה מענת

29/07/2009 | 08:20 | מאת: עודד גבע

שלום לך, קודם כל, נסי לשאת את תינוקך על הצד הנגדי. ייתכן מאד וזה הגורם לכאבים, כי יש חוסר איזון בין צד ימין לשמאל. כמו כן נסי להניק בתנוחה טובה כגון בישיבה על כורסאת טלויזיה או בחצי שכיבה. זה יקל גם כן. טוב שאת מחממת את המקום - זה בהחלט מועיל. אם לא יעזרו הפעולות הנ"ל מומלץ טיפול קרניו סקראל או כירופרקטיקה עדינה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש