כאב ראש כרוני

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

17/05/2009 | 00:14 | מאת: בן

שלום שמי בן ואני סובל מכאבי ראש כרוניים וצוואר טפוס כבר כשנה מהרגע שאני קם עד הרגע בוא אני הולך לישון אני מרגיש כאבים ונוקשות עשיתי המון בדיקות (c t , m r i, בדיקות דם צילומי רנטגן הייתי אצל נירולוגים אורטופדים ועוד כמה רופאים ולא מצאו כלום) אני בן 18 והכאבים האלה הרסו לי תחיים ואני לפני גיוס ובלי שום אבחנה רפואית וגם ניסיתי רפואה אלטרנטיבית וזה היה בזבוז זמן רציתי לדעת עם השיטה שלך גם מטפלת במקרים כאלה? ועם כן עם אפשר בבקשה גישה למטפל.

17/05/2009 | 08:49 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, השיטה יעילה מאד במקרה כשלך. אינני יודע היכן אתה גר אך אם אין זה בצפון לא אוכל להמליץ לך על מטפל טוב. בהצלחה.

07/09/2009 | 15:35 | מאת: גילה

בן שלום מה קרה לפני שנה לפני שהכאבים החלו תנסה לחשוב מה עשית איפה היית? ברפואה משלימה בהחלט אפשר לעזור אבל לדעתי הבעיה היא לא פיזית אם כל הבדיקות תקינות הייתי בודקת יותר לעומק משהו הביא את הכאבים האם היה אירוע כלשהו זה יכול לעזור לפתור את הבעיה

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש