כאבי ראש קטנים וצוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

09/04/2009 | 17:30 | מאת: רועי

היי לאחרונה בחודש חודשיים התחילו לי מן כאבים אפילו גירודים בצוואר וזה עולה לי ליד צד ימין של הראש ולפעמים לשמאלו. זה הולך ונעלם כל כמה ימים. הכל בסדר איתי מבחינת אוכל ושתיה אפילו מתאמן במכון כושר ועולה במשקל כראוי. לא מזמן עשיתי בדיקות דם תקופתיות לראות שהכל אצלי תקין וברוך השם יצא בסדר הכל. חשבתי שזה אולי ממתח? יש לציין שאני עובד כבר שנתיים מול מחשב וגם כשאני מגיע הביתה אני מול מחשב ולא בתנוחה האולטימטיבית. האם זה משהו שמוכר לך? זה שכיח?

10/04/2009 | 08:39 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, נראה שזה קשור בישיבה הממושכת מול המחשב. מומלץ לקום לעיתים קרובות ולהתנועע, ובעיקר להניע את האגן. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש