כאבי ראש וצואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

25/01/2009 | 09:08 | מאת: שרית

התחילו לי לאחרונה כאבי ראש אחורי.סוג כאב שלא הכרתי קודם.בעיקר בחצי ראש,צד שמאל..כמו לחץ על הגולגולת.הכאב לפעמים גם מקרין על הצואר. אני מאוד חוששת ופוחדת שיש לי משהו שם חלילה...(לא רוצה אפילו לכתוב ממה אני חוששת). יש לציין,שאני כמעט ולא שותה. אולי זה קשור? מה עלי לעשות?ללכת להבדק? אני מאוד לחוצה.

25/01/2009 | 10:48 | מאת: עודד גבע

שלום לך, קודם כל, אין צורך להיות לחוצה. הלחץ רק יגביר את הכאב ואין לו הצדקה. קודם כל חשוב מאד לשתות. רצוי לשתות כמויות קטנות לעיתים קרובות ולא כמויות גדולות לעיתים רחוקות. לדוגמא, כחצי כוס רגילה כל שעה. זה ישמור את רמת הנוזלים בגוף תקינה. את יכולה גם לקחת כדור נגד כאב ראש כגון נורופן, אקמול וכו'. אם כאב הראש לא יחלוף לאחר מספר ימים של הקפדה על הנאמר התיעצי ברופא המשפחה או שתפני אלי שנית. על כל פנים, זה לא נשמע משהו שיש להילחץ ממנו. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש