כאבים נורלגים ורפואה אלטרנטיבית

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

27/02/2007 | 13:08 | מאת: גלילה

אני בת 53 וסובלת מכאבים נורלגים בלסת התחתונה (כאבים הנגרמים עקב פגיעה בעצבים). אני לוקחת תרופה בשם טגרטול ונעזרת במשככי כאבים בהתקפים קשים, אך עדיין אני חשה כאבים. ברצוני לדעת האם יש אפשרות להעזר ברפואה האלטרנטיבית או בדרכים אחרות על מנת לפתור/להקל על הבעייה?

27/02/2007 | 16:47 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, גלילה, טיפול שיכול לסייע בפתרון או הקלת הכאבים בלסת הוא הטיפול הקרניו סקראלי. טיפול זה הוא היחידי אשר מטפל בראש בכלל ובאזור הלסת בפרט. אם תמצאי מטפל אשר הוכשר לטפל באזור הפנים וחללי האף תצאי נשכרת אף יותר. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש