כאב ראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

11/12/2008 | 21:10 | מאת: xxx

שלום אמת בצד ימין בראש אני מרגישה כאבי קרקפת , ואפילו לפעמים אם אני לוחצת על האזור אני מרגישה כאב עמוק יותר. ההבחנה אני מרגישה במיוחד אחרי לחיצה על האזור. חשבתי שיכול להיות שקיבלתי מכה אבל זה כבר חודשים אותו מצב כשאני לוחצת , הוא כואב מאד , ועם לחיצה שנייה אני מרגישה שאזור הכאב השתנה ועבר לאזור שכן אבל עדיין באותו טווח חשבתי לעשות צילומים אבל צילומי ראש זה לא משהוא מומלץ אם אםשר לקבל יעוץ תודה

13/12/2008 | 15:37 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אמנם צילומי ראש "אינם מומלצים" כדבריך, אך במקרה זה המלצתי לך לעבור צילום שכזה. יתכן ויש בעיה או לפחות כדי לשלול אפשרות כזו. הראש הוא איבר רגיש וחשוב מכדי לזלזל בו. בהצלחה.

13/12/2008 | 21:28 | מאת: xxx

ומה אתה חושב שזה יכול להיות?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש