פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

15/02/2007 | 13:44 | מאת: מורן

בשנת 1995 עברתי כריתת דיסק L5 s1 מימין. מזה ארבעה חודשים אני סובלת שוב מכאבים (לאחר 11 שנים ללא כאבים כלל).. ולאחר בדיקת mri (בסוף ינואר) נמצא כי פרצתי שוב דיסק באותו מקום בדיוק. הפעם הפריצה גדולה יותר. איני רוצה לעבור ניתוח בשנית ואני מאמינה כי ניתן לפתור כאבים אלו ע"י טיפול אלטרנטיבי. ברצוני לשאול אותך האם כירופרקטיקה מתאימה במצב רגיש כזה? האם ניתן לטפל בי? ואם כן, האם תוכל להפנות אותי למומחה בתחום באיזור מגוריי? אילו עוד טיפולים ביכולתי לנסות? בתודה מראש, מורן, רחובות.

16/02/2007 | 17:19 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, מורן, במצבך אינני ממליץ על טיפול בכירופרקטיקה שכן הוא מסוכן מידי. ניתן לטפל להקלת הכאבים וזאת בטיפול קרניו סקראל עדין ביותר. בשל מצבך, חייב המטפל להיות מיומן ביותר. באזור רחובות אינני מכיר מטפל מיומן שכזה, אך אשמח להמליץ לך על מטפל ברדיוס ארוך יותר. בהצלחה.

29/04/2007 | 18:40 | מאת: נדב

שלום..!! אני צריך מידע מורחב על בעיית פריצת הדיסק באופן כללי

30/04/2007 | 10:17 | מאת: עודד גבע

שלום לך, מידע על פריצת דיסק תוכל למצוא באינטרנט בשפע. באנציקלופדיות, למשל. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש