מה נכון לצוואר תפוס- משהו חם או קר ?

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

30/08/2008 | 19:33 | מאת: מאיה

נתפס לי הצוואר והגב לאחר שהייתי על רכבת הרים בסופרלנד והצוואר עף לי במהירות. בהתחלה אמרו לי לשים בקבוק חם ( בלי שום קשר קבלתי זריקת וולטרן וכדורי מוסקול ) ועכשיו אמרו לי שבכלל לא נכון לשים משהו חם וקיבלתי שקית קרח דק שאמרו לי לשים. אני מבולבלת מה עושים ? אשמח לדעת מה הטיפול הנכון, שלא אעשה לעצמי נזק. תודה רבה

31/08/2008 | 09:56 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, מתאורך את המקרה עולה כי הסיבה לכאב הינה ה"זריקה" של הצוואר. לכן סביר יותר שנדרש קרור של המקום ולא חימום. בהצלחה.

23/12/2009 | 11:11 | מאת: שני

שינה הרגשתי פלאק בצוואר תפיסה רצינית ביותר ואני לא יכולה להזיז את כל החלק העליון מה לעשות??? שוב משהו חם או משהו קר הדבר היחיד שאני עושה זה מעט מסאג' לעצמי בצוואר עם משחת בנגיי אך הצוואר עדיין תפוס ומלווה בכאבים קשים כל תזוזה קטנה מה עושים? בתודה שני

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש