כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/08/2008 | 13:37 | מאת: אסף

אני סובל זה כארבעה חודשים מכאבי ראש כרונים, לאחר בדיקה אצל נוירלוג מומחה לכאבי ראש נקבע כי כאבי הראש מגיעים משרירי הצוואר, גם האורתופד שהייתי אצלו קבע את אותו הדבר "מתח שרירי", כעת אני מטופל בכירופרקטיה וכבר ביצעתי שני טיפולים אך אני לא מרגיש כל הבדל והטיפולים נעשים פעם בשבוע מפני שזאת זמינות הרופא במרפאה. שאלתי היא תוך כמה זמן הטיפול אמור להתחיל להשפיע? האם ניתן לצמצם את זמני הטיפול למשל כל 3 ימים או שזה עלול לפגוע בטיפול? שאלה נוספת, כאבי הראש כרגע עם עמומים ומלווים עם כאבי אוזנים אך קודם הם היו בצד אחד של הראש מעל העין, הרקה ואזור האוזן אך בעקבות שתי זריקות דיפרוספן הם נחלשו, האם זה אופיני לכאבי ראש של מתח צווארי? הכירופרקטור אומר שיש חיכוך בין השריר לחוליות הצוואר וזה מקרין את הכאב. תודה

02/08/2008 | 09:31 | מאת: עודד גבע

שלום לך, בעיקרון ניתן לטפל גם פעמיים בשבוע בכפוף לזמינות המטפל. זמן התגובה לטיפול הוא אישי. יש מקרים בהם אנשים לא מגיבים כלל לטיפול מסויים. אם עוד שניים שלושה טיפולים לא תחוש בהבדל נסה טיפול קרניו סקראל אשר יטפל גם בראש ואגב כך בבעיות באוזניים ובעיניים. תוכל לקרוא עליו בלינק: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש