עזרה דחופה!!! כאבים עזים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

24/06/2008 | 18:38 | מאת: שירי

שלום לפני כעשרה ימים נתפס לי הגב התחתון באופן פתאומי, והחלו כאבים בלתי נסבלים, נחתי 4 ימים וחזרתי לעבודה, לאחר 5 ימים הכאבים עברו לי לגב העליון ולחזה, הכאבים היו חזקים ולכן הייתי במוקד אשר בדקו לי אקג ובדיקות דם שיצאו תקינות. למחרת הלכתי שוב לאורטופד אשר טען כי זו דלקת ונתן לי טיפול בכדורי ארקוקסיה האם דלקת יכולה לעבור בצורה כזו ממקום למקום, גב תחתון, רגל, גב עליון חזה ויד? האם לחץ נפשי מהכאבים עצמם יכול להחמיר את הבעיה? האם טיפול בארקסוסיה מסוכן אם אני מתכננת להכנס להריון? אני ממש יוצאת מדעתי מכאבים אלו ומלחץ מהכאבים אשמח לתשובתך הדחופה תודה מראש

25/06/2008 | 07:50 | מאת: עודד גבע

שלום לך, דלקת לא עוברת כל כך מהר מהגב התחתון לגב העליון. האורטופד אמר שזו כנראה דלקת - זו יכולה להיות דלקת מקומית בלבד אם בכלל. הכאבים התפשטו גם ללא דלקת. כלומר, גם אם אכן יש דלקת בגב התחתון הכאבים התפשטו כלפי מעלה, ואין זה אומר ששם יש דלקת. לא כל כאב פרושו דלקת. לחץ נפשי יכול בהחלט להחמיר כאבי גב. לגבי אפשרות סכנת ארקוקסיה להריון פני לרופא נשים. הוא יוכל לומר לך האם יש סכנה כזו או לא. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש