1. חיסון 2. המלצה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

15/06/2008 | 17:15 | מאת: א

מתנצל מראש אם השאלות לא רלוונטיות לפורום, אנא מחקו אם לא רלוונטי. 1. האם חיסון נגד סרטן צוואר הרחם מומלץ לכל הנשים ? האם גם לאישה המקיימת יחסים רק עם פרטנר אחד במשך שנים, יש טעם לקבל את החיסון ? (למשל, אם יש אפשרות שהמחלה תהיה רדומה אצל הגבר, ועלולה לעבור אליה בעתיד, או שהמחלה רדומה אצלה, ועשוייה להתעורר בעתיד) שאלה נוספת בנושא אחר לגמרי : 2. אשמח לקבל המלצה לרופא אורתופד טוב באיזור המרכז, דרך קופת חולים כללית (ביטוח מושלם) - בעיות גב לאדם צעיר (25 - 30). (כאבי גב תחתון בעת עמידה ממושכת, כאבים שונים במקומות שונים לעיתים וכו') תודה !

16/06/2008 | 09:11 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, נושא הסרטן אינו בתחום התמחותי כלל, לכן אין ביכולתי לענות לשאלתך. במענה לשאלתך השניה המלצתי היא - פנה לרופא/ת המשפחה ובקש הפניה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש