שאלות

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

15/06/2008 | 14:07 | מאת: ליאור

שלום אני בחורה בת 24 סבלתי לפני 12 שנה ממגרינות חזקות וזה עבר לי בכלל לאחרונה אני מרגישה הרגשה מוזרה בעצם הגולגלות כאבים חזקים מאחורי הראש כאילו קבלתי מכה חזקה כמו "סיר בראש " וגם כאשר אני מטה את הראש לצצדים הוא כואב לי וחשוב לי להדגיש שהצוואר ניתפס לי ביחד עם זה ומרחתי בן גיי וזה עדין קצת תפוס והעיקר וחשוב להבין לא כואב לי הראש אלא הגוללות ממש חזק עד כדי כך שקשה לי להטות את הראש לצצדים ולאחור עישתי סיטי ראש ובדיקות דם ואני מחכה לתוצאות . חשוב לי לציין אני נמצאת בתקופה קצת מלחיצה כרגע מכול היבטים איך עלי לשחרר לחץ מהצוואר ומראש .ובכלל להרגע מהלחץ הזה?? תודה

16/06/2008 | 09:03 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, טבעי שתחושי בראשך בתקופה של לחץ קיצוני ובמיוחד כשיש לך היסטוריה קלינית של מיגרנה. קודם כל נסי להירגע ולהרפות ככל שתוכלי. בקשי מאדם קרוב לעסות מעט את צווארך עם שמן גוף כלשהוא. אם זה לא יועיל ובהנחה שתוצאות הבדיקות תהינה שליליות (ללא ממצאים פתולוגיים) פני לטיפול קרניו סקראל בראש. הוא יכול להועיל לך מאד. בהצלחה.

16/06/2008 | 15:22 | מאת: ליאור שוב

לטיפול קרניו סקראל מה זה הטיפול הזה ותודה??

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש