שרירים נתפסים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

11/06/2008 | 12:46 | מאת: אלה

שלום, חבר שלי עובד בעבודה די פיזית ומדי פעם ( כל כמה חודשים) הוא סובל מכאבי גב- עליון/ תחתון, כל פעם מקום אחר. אנחנו פונים לאורטופד ובדרך כלל התשובה שלו היא שנתפס לו השריר. האם אפשר לעשות משהו כדי למנוע את זה ? ( חוץ מלעזוב עבודה) תודה רבה

12/06/2008 | 05:59 | מאת: עודד גבע

שלום לך, מה שניתן לעשות הוא פשוט להיות יותר זהיר בתנועות שהוא עושה. לעשות תנועות תוך מודעות לתנוחת הגב. חשוב שיקפיד על ברכיים כפופות מעט. כאשר נתפס הגב לחמם את המקום ולתת לו לנוח. עיסוי עדין יכול להחיש את השחרור. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש