כאבי צוואר וראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

08/06/2008 | 09:34 | מאת: גילי

שלום רב מזה 4 ימים אני סובלת מכאב שהחל בצוואר מנקודה ליד האוזן והתפשט לראש (צד ימין). עלי לציין שבזמן האחרון אני בנסיעות רוב הזמן והמזגן אכן מכה על צד זה. ישנה נקודה מסויימת מאחורי האוזן שבה אני חשה כאב חד כשאני נוגעת בה והכאב מתפשט לצד שמאל מאחורי הראש עד למעלה. האם יכול להיות שמדובר בצינון גיד או משהו מסוג זה או שמדובר במשהו מסוכן? מה אתה ממליץ לי לעשות. תודה רבה וחג שמח

08/06/2008 | 10:30 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, ייתכן מאד שזו הצטננות מקומית של שריר או כלי דם. בכל מקרה, המלצתי לך היא קודם כל לכוון אחרת את יציאת המזגן ברכב. מאד לא בריא כשהקור נושב ישירות על הראש. זה עלול לגרום לדלקת אוזניים וחבל. עדיף לכוונו כלפי החלון ושיישוב עליך בעקיפין ולא במישרין. המתיני מספר ימים. אם התופעה תמשך עדיין, ייתכן שהנסיעות הממושכות בישיבה במכונית גורמות ללחץ בעמוד שידרה תחתון. זה משליך לראש ומשפיע על העצם הטמפורלית ותעלת השמע. אין זה מסוכן כלל וניתן לטיפול בקלות רבה. בהצלחה וחג שמח.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש