כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

28/05/2008 | 17:05 | מאת: ליז

שלום! מיזה מספר שנים סובלת ממיגרנה, לפני כשנתיים עברתי תאונה,ניפגעתי בפנים ושבר באף. מאז..כאבי ראש מאוד חזקים ועיניים ועורף צד שמאל, בנוסף בזמן הכאבים צלילים בואזן שמאל אשר גורם לי לסחרחורת,ותוחשה שחצי פנים נרדמות. עברתי בדיקת סיטי,ובדיקת m.e.r אשר תקינות. הודה לך מאוד עם תוכל לעזור לי, 1

29/05/2008 | 11:47 | מאת: עודד גבע

שלום לך, הטיפול אשר יוכל להועיל לך יותר מאחרים הוא טיפול קרניו סקראל, אשר מטפל בעיקר בראש. תוכלי לקרוא עליו בלינק: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש