קרניוסאקרל

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

27/05/2008 | 10:37 | מאת: כרמית

שאלתי בקשר לקרניוסאקרל ובעיות רגשיות בילדים. אני מבינה שהאבחון נעשה בהקשבה למה שהולך בגוף דרך כפות הידיים. אבל כיצד מתבצעת דרך הטיפול בבעיות אלה, איך זה יכול להשפיע רק דרך הקשבה בלבד. את זה קשה לי להבין.

27/05/2008 | 13:24 | מאת: עודד גבע

שלום לך, אכן אין הטיפול מסתכם בהקשבה פאסיבית בלבד. נדרש גם טיפול אקטיבי לקידום תהליך הריפוי. טיפול זה נעשה במגע עדין ביותר בעמוד השידרה והראש, כאשר בודק המטפל את תנועתיות עצמות הגולגולת השונות ומאזן את הדרוש איזון. על הטיפול תוכלי לקרוא עוד בלינק: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש