כאבי ראש בזמן קיום יחסים (אצל הגבר)

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

09/05/2008 | 12:25 | מאת: מתוסכל

אני גבר בשנות ה20 ולאחרונה בכל פעם שאני מקיים יחסי מין לאחר כמה דקות מתחיל לי כאב ראש נוראי שהולך ומתגבר בזמן האקט בחלקו האחורי של הראש הכאב כ"כ חזק שאיני יכול להמשיך באקט המיני אשמח לקבל כל מידע בעניין וגם הצעות לטיפול תודה!

10/05/2008 | 08:35 | מאת: עודד גבע

שלום לך, אין אפשרות לקבוע בוודאות את הגורם לכאב, אולם ייתכן מאד שבזמן האקט אתה עושה איזושהיא תנועה שגורמת לכאב. זו יכולה להיות תנועת אגן, גב או צוואר או שילוב שלהן, שכן זו מערכת אחת שלמה, ובעיה במקום אחד משליכה על השאר. פנה לרופא המשפחה ובקש צילום גב. אולי יאתרו בעיה כלשהי. אם לא, פנה למטפל בקרניו סקראל המטפל גם בראש או למטפל בדיקור סיני והם יוכלו לעזור לך. בהצלחה.

27/07/2008 | 09:18 | מאת: נורית

שלום לך,חשבתי שאני היחידה.לפני מספר חודשים סבלתי מאותה הבעיה.בזמן אקט מיני כאבי ראש בצד האחורי קרוב לעורף שהתגברו ככל שהפורקן המיני התקרב.זה עבר לאחר מספר שבועות.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש