קשר בין כאב צוואר ושקיעת דם מואצת

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

23/04/2008 | 23:07 | מאת: רוית

שלום לאחר כ10 ימים שסבלתי לסרוגין מצוואר כואב ללא יכולת להזיזו כמעט לכל כיוון ולקיחת אתופן ומוסקול 3 ימים שיפור במצב ושוב כמה ימים של סבל עשיתי בדיקות דם בין השאר שקיעה התוצאה יצאה 60 שזה לא תקין רופא המשפחה אמר שיש קשר בין הדלקת [כנראה] שהיתה איפושהוא בצוואר והשקיעה המואצת רופא אחר במרפה לרפואה משלימה שיעץ לי ללכת לכירופרקטור אצלהם [תור בעוד 3 שבועות] אמר שאין קשר בין הדברים ולא ייתכן שדלקת קומית אם אכן היתה בצוואר גורמת לתוצאה כזו של שקיעת דם מה דעתך? תודה

24/04/2008 | 08:54 | מאת: עודד גבע

שלום לך, האם יש הוכחה שהיתה כלל דלקת? צילום רנטגן, למשל? המלצתי היא לבדוק את שקיעת הדם אצל מומחה ולא לקשור זאת לדלקת שאולי היתה ואולי לא היתה. בהצלחה.

24/04/2008 | 09:13 | מאת: רוית

הוכחה לדלקת?לא נעשה צילום רנטגן כי הרופא משפחה שהלכתי אליו אמר כי אם יש ואם אין בעייה אמיתית שגורמת לכאב הוא יטופל באותו אופן כלומר הכדורים כדי להיפטר מהכאב שאם הוא על רקע דלקתי יעזרו. הוא טען שמיותר לעשות צילום אלא אם כן הכאב לא יחלוף או יתגבר ואז צריך בירור מעמיק יותר. ונניח שהיו רואים דלקת בצילום?האם שקיעה גבוהה יכולה להיות תוצאה של דלקת מקומית כזו? יש לי תור לכירופרקטור באמצע מאי ואשאל גם אותו בהנחה שעד אז לא תהיה התפתחות לרעה ושוב הכאב יחזור,אז אתעקש על צילום האם צילום רנטגן פשוט יכול להראות דלקת בכלל? חג שמח

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש