אובד עצות

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

14/04/2008 | 13:05 | מאת: טאי

לפני כ3 שבועות התגלה אצלי פריצת דיסק צווארית C5-C6 מאז אין לי לילות גם לא ימים התחלתי טיפול אצל כירופרקט אבל בנושא הכאבים אין ממש מענה והסבל הוא מעל המשוער יש לי כאבים בעיקר ביד שמאל כולל נמלול של אצבעות כף יד שמאל אינספור של ביקורים בקופח כולל במרפאת כאב שלא ממש נתנו פתרון לענין הכאב רק אמרו שאני זקוק לדקור אבקש לקבל הכוונה לדרך הנכונה לטפל בנוסף אני גר בצפון הרחוק וכיום תקוע במרכז כי לפי מה שנתנו לי להבין בצפון הרחוק לא אוכל למצוא מטפל כירופרקט עזרה בבקשה... מודה לכם

15/04/2008 | 07:45 | מאת: עודד גבע

שלום לך, נוכחת כי כירופרקט לא עזר לך עד עתה. ייתכן שאתה צריך טיפול מסוג אחר. אשלח לך המלצה באזור הצפון דווקא. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש